ورود/ثبت نام

t نان بربری را به راحتی در خانه درست کنید + دستور تهیه

نان بربری” از جمله نان هایی است که میان ما ایرانی ها طرفداران زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد.😋

نان بربری را به راحتی در خانه درست کنید

نان بربری برای برخی از خانواده ها جزو پایه های اصلی صبحانه هر روز می باشد که واقعا مصرف این نان خوشمزه و مقوی در صبحانه انرژی زیادی به شما میدهد و می تواند شما را تا نزدیک به وعده ناهار سیر نگه دارد.

نان بربری

مواد مورد نیاز برای درست کردن نان بربری خانگی

آرد گندم : 1 کیلو  

خمیر مایه : 20 گرم

نمک:۱۲ گرم 

شکر:۱۵ گرم 

روغن :10 گرم 

آب :550 تا ۶۰۰ گرم

بهبود دهنده :5 گرم  

کنجد برای تزیین :به مقدار دلخواه

درست کردن بربری به سبک خانم ها در منزل ها !

  1. خمیر مایه را با نمک ، شکر ، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آنها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.
  1. خمیر نان بربری را ۴ دقیقه ای  با دست ورز دهید.بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید
  1.  روی خمیر را بپوشانید و بگذارید در محیط آشپزخانه استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.دقت کنید که میزان استراحت خمیر بیشتر از حد کم و یا زیاد نباشد. ( تقریبا یک ساعت)
نان بربری خانگی
  1.  در این مرحله باید خمیر پف کرده را کمی ورز دهید تا هوا گیری شود. سپس خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه ها کمی استراحت کنند.بعد چانه ها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند.
  1. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بر روی سیم طوری  فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان ها پخته شوند.

نکات تکمیلی در مورد نان بربری


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۲دقیقه میباشد .
نان بربری را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *