ورود/ثبت نام

بستنی نوبرانه فصل بهار است و در گرما اصلا نمی توان از آن گذشت. در یک عصر گرم تابستانی هیچ چیز مانند یک بستنی خوش طعم و شیرین حال ما را خوش نمی کند. اما درست کردن بستنی در منزل نیاز به صبر و حوصله دارد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

در این مقاله مواد لازم و طرز تهیه انواع بستنی ساده را با چند روش برایتان گفتیم تا اگر دوست داشتید طعم بستنی خانگی که خودتان تهیه کرده اید را بچشید.

فهرست مطالب :

  • [ps2id url=’#re’]3 دلیل مهم برای خوردن بستنی سنتی[/ps2id]
  • [ps2id url=’#abc’]انواع بستنی های پر طرفداری که باید آن‌ها را بشناسید[/ps2id]
  • [ps2id url=’#777′]طرز تهیه انواع بستنی خانگی[/ps2id]
  • [ps2id url=’#farshad’]طرز تهیه انواع بستنی خانگی بدون ثعلب[/ps2id]

۳ دلیل مهم برای خوردن بستنی سنتی:

  1. تقویت دستگاه عصبی بدن.
  2. خطر سرطان را کاهش می‌دهد
  3. مفرح بخش و نشاط آور است

انواع بستنی های پر طرفداری که باید آن‌ها را بشناسید

انواع بستنی های پر طرفداری که باید آن‌ها را بشناسید، تاریخ پیدایش بستنی و نخستین کشور یا مردمانی که برای اولین بار بستنی را کشف و یا ابداع کردند مثل بسیاری از اولین‌های دیگر در حاله‌ای از ابهام است.

مثل همیشه عده‌ای چینیان باستان را خالق بستنی می‌دانند و معتقدند که مارکوپولو دستور تهیه آن را از چین به اروپا برده و عده‌ای مثل ما ایرانی‌ها با سند مدرک خود را اولین ملتی می‌دانیم که برف را با شیره انگور و خرما نوش جان می‌کرده و ریشه کلمه آیس کیریم را به کریم باستانی نسبت می‌دهیم.

برای عشاق بستنی مهم نیست اولین بار کی و کجا بستنی متولد شده، مهم این است که این ماده فرح بخش، این شادی ارزان و این کیف حلال به وجود آمد تا به راحتی بسیاری از لحاظات تلخ را به شیرینی و لحظات شیرین را به خاطره تبدیل کند. همانطور که نان یک عنوان عمومی برای بیشمار خوراکی است که از آرد و آب تهیه می‌شود بستنی هم عنوان عمومی است که به دسرهای مختلف می‌دهیم.

در این گزارش از مجله اینترنتی سبزشمال  سعی داریم شما را با انواع رایج و محبوب بستنی آشنا کنیم و طرز تهیه انواع آن را برای شما میگیم تا بتوانید به راحتی خوراکی مورد علاقتون رو درمنزل درست کنید

بیشتر بخوانید : چگونه حلوا درست کنیم؟طرز تهیه حلوای ساده

بستنی سنتی :

بستنی سنتی زعفرانی یکی از شاهکارهای هنر ایرانی است. ترکیب فرح بخش و شادی آوری از زعفران، گلاب، خامه و پسته ایرانی، بستنی سنتی را به یک داروی ضد افسردگی تبدیل کرده است. دستور تهیه بستنی سنتی ایرانی با دیگر بستنی‌ها تفاوت دارد و خاص ایران است و در ترکیب آن علاوه بر شیر، تخم مرغ و آرد ثعلب هم استفاده می‌شود. همه ما این لذت تمام نشدنی را مدیون مردی اهل دل هستیم به نام اکبر مشدی ملایری.

 بستنی سنتی

 بستنی ایتالیایی (جلاتو) :

جلاتو یا ژلاتو را بسیاری از ما به نام بستنی ایتالیایی می‌شناسیم. این نوع بستنی خاص ایتالیا است که چربی کمتر، شکر بیشتر و هوای کمتری نسبت به دیگر انواع بستنی دارد. جلاتو در ایتالیایی به معنای یخ زده است و از فعل یخ زدن می‌آید یعنی چیزی شبیه به همان خامه یخ زده یا ice cream در زبان انگلیسی. جلاتوی ایتالیایی محبوب‌ترین و متنوع‌ترین نوع بستنی در جهان است.

سافت جلاتو یا بستنی ماشینی :

این نوع از بستنی هم در خانواده جلاتوها قرار می‌گیرد اما تفاوت‌هایی با آن دارد. مثلا این بستنی سبک تر از جلاتو است و هوای بیشتری نسبت به آن دارد که این عامل باعث می‌شود که انعطاف پذیری بستنی بیشتر شده و درنتیجه راحت‌تر شکل بگیرد. این بستنی هم از سال ۱۹۳۰ در امریکا ابداع شد و در کل دنیا محبوبیت پیدا کرد. در ضمن این بستنی چربی کمتری به نسبت جلاتو داشته که آن را رژیمی تر نیز می‌کند.

سافت جلاتو یا بستنی ماشینی

بستنی یخی، آلاسکا :

پاپسیکل‌ها یا همان بستنی یخی‌های خودمان بستنی‌های چوبی دست سازی هستند که پایه اصلی آن‌ها شیر، آب و آب میوه است. البته پاپسیکل‌هایی که در تهران یافت می‌شوند بیشتر پایه شیر دارند و بسیار جذاب هستند. هر آبیموه طبیعی را با کمی شیرین کننده می‌توان به یک بستنی یخی خوشمزه و خوشرنگ و جذاب تبدیل کرد که در گرمای تابستان حال آدم را حسابی جا می‌آورد.

ماست بستنی :

ماست بستنی (Frozen Yogurt) نوعی بستنی است که بر پایه ماست تهیه شده و به دلیل طعم لذیذی که دارد به عنوان یکی از بستنی‌های پرطرفدار دنیا مطرح است. یکی از دلایل رشد سریع این تجارت سالم‌تر بودن ماست بستنی نسبت به سایر بستنی‌هاست. در واقع این محصول از چربی و قند بسیار کمی برخوردار بوده و وجود باکتری‌های مفید در آن برای دستگاه گوارش بسیار سودآور می‌باشد. این مساله باعث شده است که این محصول با استقبال بی نظیری روبرو شده و تجارت ماست بستنی از تجارت‌های پر سود سال ۲۰۱۲ باشد.

ماست بستنی

بستنی سرخ شده :

بستنی سرخ شده؟ این نام کمی تعجب برانگیز است. بستنی سرخ شده در آمریکا و مکزیک به وجود آمده اما در کشور چین بسیار محبوب شده است. این بستنی یکی دو سالی می‌شود که در گوشه و کنار تهران بصورت موردی تهیه و برای مشتریان سرو می‌شود. برای تهیه این بستنی یک اسکوپ بستنی را می‌گذارند یخ بزنند و سپس آن را در خرده‌های نان مخصوص یا بیسکوئیت می‌غلتانند. در آخر گلوله بستنی را در روغن داغ می‌اندازند و صبر می‌کنند تا آن برشته شود و تمام. می‌توانید این بستنی را با سیروپ‌های مختلف نوش جان کنید.

رول بستنی :

رول بستنی مطعلق به کشورهای شرق آسیا همچون تایلند و کامبوج است. این بستنی را نمی‌توان از پیش تهیه کرد و تمام روند آماده سازی و سرو آن جلوی مشتری و در کمتر از ۵ دقیقه انجام می‌شود. در تهیه این بستنی از مایعی استفاده می‌شود که ترکیبی از شیر و خامه و تخم مرغ است و هنگامی که آن را روی سنگ سردی می‌ریزند هر خوراکی دیگری، از بیسکوئیت اورئو تا میوه، را به آن اضافه می‌کنند و با دو کاردک به صورت مداوم آن را جمع و پهن می‌کنند. در نهایت بستنی های رول شده را در ظرفی گذاشته و با تزئینات وسوسه کننده برای شما سرو می‌کنند

سوربِ (Sorbet) :

این بستنی به ظاهر شبیه به جلاتو است اما برخلاف آن بر پایه آب تهیه می‌شود. این بستنی با انواع آب طعم دار یا آبیموه طبیعی تهیه شده و اصالتا مطعلق به فرانسه است. سوربه از دو ماده اصلی تشکیل شده است شکر و میوه و همین باعث جذابیت و حس خوب هنگام خوردن آن می‌شود. از این بستنی بصورت موردی در برخی از رستوران‌های لوکس و مابین پیش غذا و خوراک اصلی سرو می‌شود تا طعم دهان پاک شده و آماده مزه کردن یک غذای جدید و لذیذ شود.

سوربِ (Sorbet) :

دون دورما :

دون دورما بستنی خاص کشور ترکیه است. حتما کلیپ‌های از نحوه سرو رندانه این بستنی دیده‌اید که آقای بستنی ساز با میله بلندی که در دست دارد براحتی بستنی را از دست مشتری خارج کرده و شما را سرکار می‌گذارد. این بستنی قابلیت کشسانی و چسبندگی زیادی دارد و به این راحتی‌ها آب نمی‌شود و بیشتر شبیه به آدامس است. همین مقاومت در برابر گرما باعث می‌شود این بستنی برای فروشنده های خیابانی بسیار محبوب باشد. دون دورما که از ترکیب ثعلب و مصطک تهیه می‌شود بسیار حجیم و کش دار است.

طرز تهیه انواع بستنی خانگی

بستنی سنتی خانگی

با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:

  • شیر /یک لیتر
  • شکر/۳۰۰ گرم
  • ثعلب /۲ قاشق چایخوری
  • محلول زعفران/۲ قاشق سوپخوری
  • گلاب مرغوب/ ۴ قاشق سوپخوری
  • پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
  • خامه ی صبحانه/۱۰۰ گرم
  • پسته/ ۱۰۰ گرم، خرد شده

طرز تهیه :

۱- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

۲- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.

۳- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

نکته :

  1. این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد.
  2. اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)
  3. ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.
  4. اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
  5. هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)
  6. بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
  7. اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

بستنی یخی میوه ای

مواد لازم :

  • میوه در انواع مختلف (میتونید از میوه های مونده ی توی یخچال هم استفاده کنید)
  • لیموناد یا آب میوه
  • قالب بستنی
  • میوه های خرد شده برای بستنی یخی

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای

  1. میوه ها رو به اندازه های کوچیک برش بزنید. البته میتونید هم ورقه ورقه کنید که زیبا تر هم باشه.
  2. قالب های پلاستیکی بستنی رو هم میتونید از لوازم پلاستیکی تهیه کنید و هم لوازم قنادی ها دارن.
  3. میوه ها رو با توجه به سلیقه خودتون داخل قالب بستنی بچینید. اونقدری که تا لبه قالب پر شه.
  4. بعد هم آب میوه ی دلخواهتون رو روش بریزید تا تمام منافظ رو پر کنه.
  5. بعد هم بذارید فریزر تا کاملا ببنده و یخی بشه.
طرز تهیه بستنی خانگی مرحله به مرحلهچکارکنیم بستنی خانگی یخ نزندفیلم طرز تهیه بستنی سنتیطرز تهیه بستنی سنتی بروجردچرا بستنی خانگی یخ میزندطرز تهیه بستنی سنتی سه رنگتولید بستنی سنتیبستنی رنگی خانگیپیمایش صفحه
طرز تهیه بستنی خانگی مرحله به مرحله,چکارکنیم بستنی خانگی یخ نزند,فیلم طرز تهیه بستنی سنتی ,طرز تهیه بستنی سنتی بروجرد

ماست بستنی

مواد لازم برای ۴ نفر

 ماست خالصسه فنجان 
 خامه سفتنصف فنجان 
عسل سه چهارم فنجان 
شربت ذرت  یک قاشق غذاخوری
آناناس طبیعی خرد شدهیک فنجان
توت فرنگی خرد شدهیک فنجان
انگور سیاه خرد شدهیک فنجان
t طرز تهیه بستنی سنتی خانگی | بستنی بدون ثعلب

طرز تهیه ماست بستنی خانگی :

  1. ظرف بستنی ساز را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید.
  2. داخل یک کاسه بزرگ، ماست، خامه و عسل را مخلوط کنید. هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
  3. اگر عسل کاملا مخلوط شد، می توانید کمی آن را گرم کنید تا روان شود.
  4. در ظرف را گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
  5. آناناس را شسته، پوست بکنید و بعد آن را خرد کنید.
  6. کاکل توت فرنگی را جدا کرده، توت ها را خیس کنید و بشویید. آب آن که رفت، آنها را خرد کنید. انگور را دانه کرده و بعد از شستشو از وسط دو نیم کنید.
  7. میوه ها را مخلوطم کنید و به آن شربت ذرت اضافه کنید.
  8. این مخلوط را همراه با مایه اولیه که درست کرده و داخل یخچال گذاشته اید، داخل بستنی ساز ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید.
  9. زمانی که ماست سفت شد و شکل شیک به خودش گرفت، دستگاه را خاموش کرده و آن را داخل قالب مناسب فریزر بریزید.
  10. روی قالب کاغذ مخصوص آشپزی بگذارید تا یخ نزند.
  11. به مدت شش ساعت آن را داخل فریزر بگذارید. سپس آن را بیرون بیاورید.
  12. ماست بستنی را داخل قالب برشد زده و بعد در ظرف های مناسب بگذارید.
  13. روی آن را به شکل دلخواه تزئین کنید.

نکته:

می توانید به جای عسل از شکر الک شده استفاده کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شده و برای مخلوط کردن دچار مشکل نشوید اما بهتر است از مواد شیرین کننده طبیعی استفاده کنید تا ارزش غذایی خوراکی از بین نرود.

بستنی سرخ شده

مواد لازم :

  • سفیده تخم مرغ:۳ عدد
  • بستنی وانیلی :۴۵۰ گرم
  • پودر نارگیل :۱ پیمانه
  • کورن فلکس صبحانه :۳ پیمانه
  • دارچین آسیاب شده :۱ قاشق چایخوری 
  • روغن :۲ پیمانه 

طرز تهیه بستنی سرخ شده

ابتدا بستنی را با قاشق اسکوپ به اندازه ۸ توپی که به اندازه نیم پیمانه باشد در بیاورید.

سپس آنها را در ظرفی قرار دهید و داخل فریزر بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بستنی ها کاملا سفت شوند.

کورن فلکس و دارچین را با پودر نارگیل ، بیسکویت و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید مثل بادام و گردوی خرد شده مخلوط کنید و در ظرف کم عمقی بریزید.در ظرف دیگری هم سفید های تخم مرغ را هم بزنید تا کف کنند.

 بعد از یک ساعت یخ زدن بستنی ها آنها را از فریزر خارج کنید و ابتدا در سفید تخم مرغ و بعد در مخلوط کورن فلاکس بگذارید تا همه قسمت های بستنی به این مواد آغشته شود.اگر هم لازم بود دوبار این کار را تکرار کنید .سپس بستنی ها را به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

 بعد از سپری شدن این زمان ،ظرف کوچک و مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقدار زیادی روغن داخل آن بریزید طوری که بستنی ها در آن غوطه ور شوند.وقتی روغن به دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد رسید توپ های بستنی کاور شده با کورنفلکس را از فریزر خارج کنید و بلافاصله  به صورت تک تک بستنی ها را در روغن داغ بیندازید و برای چند دقیقه آن را سرخ کنید تا طلایی شوند.

بعد بلافاصله روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنش گرفته شود. سپس سریع با تزیین دلخواه سروش کنید.


بستنی سرخ شده
چرا بستنی خانگی یخ میزند ,طرز تهیه بستنی سنتی سه رنگ ,تولید بستنی سنتی ,بستنی رنگی خانگی ,پیمایش صفحه

نکات تکمیلی در مورد بستنی سرخ شده

بستنی سرخ شده جزو دسر – انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
بستنی سرخ شده را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید : آموزش تهیه سوپ رژیمیِ سبزیجات با مرغ

طرز تهیه انواع بستنی خانگی بدون ثعلب

ثعلب در واقع پودری است که از آسیاب کردن غده های گونه ای از گیاهان تیره ثعلبیان با نام علمی (orchis mascula) به دست می آید.جالب است بدانید ثعلب نام عربی ارکیده است. این گیاه بومی مرکز، جنوب اروپا و ترکیه بوده که دارای گل هایی خوشه ای به رنگ بنفش و گاهی سفید رنگ می باشد.

بستنی شکلاتی

t طرز تهیه بستنی سنتی خانگی | بستنی بدون ثعلب


 مواد لازم:

شکلات خرد شده : ۱۱۰ گرم
 شیر : ۱۵۰ میلی لیتر
 خامه : ۳۰۰ میلی لیتر
 بیسکوییت خرد شده : ۳۰ گرم
 گردوی خرد شده : ۳۰ گرم
 

طرز تهیه :


 
شکلات را در دمای محیط قرار داده تا نرم باشد
سپس با شیر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و هم بزنید تا شکلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.
 
خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفت باشد ولی بیش از اندازه نزنید تا به کره تبدیل نشود.

خامه را به مخلوط شکلات و شیر سرد شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
 
مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و درب ظرف را بسته و داخل فریزر بگذارید تا زمانی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند ۴۵ دقسقه تا ۱ ساعت تقریبا
 بستنی را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید.
 سپس بیسکوییت و گردو را در آن بریزید و مخلوط کنید تا در تمام بستنی پراکنده شوند و خوب هم بزنید
 2 ساعت دیگه همزدنو تکرار کنید و بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد. حال بستنی آماده سرو است.
 
با بستنی وانیلی و خامه و شکلات واسه تزیین سرو کنید
 

بستنی خانگی هلویی

مواد لازم:

خامه: ۲۰۰ میلی‌لیتر
هلو بزرگ: ۵ عدد
شکر: ۱۱۰ گرم (اگر هلوها شیرین هستند نصف استکان شکر را حذف کنید یا میتوانید عسل استفاده کنید)

طرز تهیه بستنی هلویی:

هلوها را به ۴ تا ۵ تکه تقسیم کنید و یک ساعت در فریزر بگذارید بماند.
سپس هلوهای یخ زده را با شکر و خامه در غذاساز بریزید و پوره کنید (میتوانید به خاطر بودن تکه‌های هلو در بستنی کمتر پوره کنید مزه بستنی بهتر می‌شود).
سپس در ظرفی بریزید و در فریزر بگذارید تا منجمد شود.
در طی یخ زدن هر یک ساعت ۴ بار از فریزر در آورید و هم بزنید.

نکته:
درست کردن این بستنی به قدری راحت، آسان و خوشمزه است که حتما امتحان کنید.
کسانی که نمی‌خواهند از خامه استفاده کنند (میخواهند رژیمی باشد) می‌توانند به جای خامه از یک لیوان ماست چکیده استفاده کنند (ماست نباید آب‌دار باشد).

طرز تهیه بستنی خانگی مرحله به مرحلهچکارکنیم بستنی خانگی یخ نزندفیلم طرز تهیه بستنی سنتیطرز تهیه بستنی سنتی بروجردچرا بستنی خانگی یخ میزندطرز تهیه بستنی سنتی سه رنگتولید بستنی سنتیبستنی رنگی خانگیپیمایش صفحه
بستنی هلویی یک بستنی خانگی بدون ثعلب

بستنی خانگی آلبالو

مواد لازم:

پوره آلبالو: ۳ لیوان
زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
شکر: یک لیوان

طرز تهیه بستنی آلبالو:

سه لیوان پوره آلبالو را با نصف شکر داخل قابلمه بجوشانید.
داخل یک کاسه زرده تخم‌مرغ و بقیه شکر را با همزن بزنید تا زمانی‌که رنگ آن باز شود.
از پوره آلبالو قاشق، قاشق داخل مخلوط بریزید و به همزدن ادامه دهید تا ولرم شود. بعد داخل پوره آلبالو بریزید که داخل قابلمه است تا زمانیکه بجوشد اجازه دهید روی اجاق گاز بماند.
بعد جوشیدن از روی اجاق گاز بردارید داخل یک کاسه بگذارید که آب یخ وجود دارد. با هر از گاهی همزدن بستنی را سرد کنید.
بعد از سرد شدن داخل یک ظرف درب بسته بریزید و داخل یخچال ۸ ساعت استراحت دهید.
تقریبا ۳ الی ۴ بار از یخچال در بیاورید هم بزنید تا سفت یخ نبندد.
هر یک ساعت هم بزنید کافی است.
بعد اینکه از یخچال بیرون آوردید اگر زیاد سفت بود چند دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید بعد سرو کنید.

برای پوره آلبالو:
هسته ۶۰۰ گرم آلبالو را در بیاورید داخل قابلمه با یک لیوان شکر بپزید. بعد از اینکه آلبالوها نرم شدند پوره کنید.

بستنی آلبالو یک بستنی خانگی بدون ثعلب
بستنی آلبالو یک بستنی خانگی بدون ثعلب

بستنی قلفی هندی

مواد لازم:

انبه رسیده: ۲ عدد
خامه صبحانه: یک بسته
شیر عسلی: نصف قوطی
پودر هل سبز: ۲ قاشق چایخوری
خلال پسته: کمی

طرز تهیه بستنی قلفی هندی:

ابتدا انبه رسیده را پوست بگیرید و همراه خامه صبحانه و نصف شیر عسلی، پودر هل سبز میکس کرده و خلال پسته بریزید و آرام با لیسک فولد کنید.
در قالب دلخواه ریخته و برای چهار ساعت در فریزر بگذارید.

نکته:
این بستنی بسیار نرم، لطیف و خوشمزه میشود و اصلا حالت یخی ندارد.
میتوانید به جای شیر عسلی چند قاشق عسل بزنید اندازه آن بستگی به میزان شیرین بودن انبه و ذائقه خود شخص دارد. ‌

برگرفته از: zibashahr.com

طرز تهیه بستنی در ۵ دقیقه ,فیلم طرز تهیه بستنی سنتی ,طرز تهیه بستنی کاکائویی,فیلم طرز تهیه بستنی وانیلی,طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب و خامه,ثعلب بستنی,طرز تهیه بستنی سنتی بدون خامه,فیلم طرز تهیه بستنی سنتی با ثعلب,علت یخ زدن بستنی سنتی خانگی,طرز تهیه بستنی سنتی با بستنی ساز,بستنی سنتی شیرازی,بستنی سنتی خانم گل آور,روش تهیه بستنی وانیلی در منزل,طرز تهیه بستنی یخی,طرز تهیه بستنی میوه ای ,طرز تهیه بستنی ساده بدون ثعلب,طرز تهیه بستنی ساده خانگی زعفرانی,طرز تهیه بستنی کیوی,طرز تهیه بستنی با عسل,طرز تهیه بستنی کاکائویی ساده,طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب و وانیل,بستنی با شیر خشک بچه,بستنی بدون ثعلب و خامه,درست کردن بستنی شکلاتی در منزل,طرز تهیه بستنی بدون دستگاه,درست کردن بستنی زعفرانی در منزل,طرز تهیه بستنی بدون قند,طرز تهیه بستنی کاپوچینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *