ورود/ثبت نام

t طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

تنوع ترشی‌ها آنقدر زیاد است که هیچ‌وقت خسته‌کننده نمی‌شوند؛ هر موقع که اراده کنیم می‌توانیم یک ترشی جدید درست و متناسب با فصل محتویاتش را آماده کنیم. از ترشی فلفل گرفته تا لیته، هفت بیجار، گوجه، مخلوط و … صدها مدل دیگر که تمامی ندارند. ترشی بادمجان اما محبوبیت ویژه‌ای دارد و کم‌تر کسی است که از خوردن آن بگذرد. یک ترشی جذاب با انواع سبزی‌ها و مواد مغذی که می‌تواند به راحتی در خانه درست شود و چاشنی فوق‌العاده‌ای برای وعده‌های غذایی باشد.

ترشی بادمجان شکم پر

آنچه در این مقاله میخوانید:

  • مواد لازم تهیه ترشی بادمجان شکم پر
  • طرز تهیه ترشی بادمجان
  • نکات

مواد لازم

  • سیر: ۲۵۰ گرم
  • هویج: ۲۰۰ گرم
  • فلفل سبز: ۵۰ گرم
  • سرکه: به اندازه کافی
  • سبزی ترشی: ۴۰۰ گرم
  • بادمجان قلمی: ۱ کیلوگرم
ادویه ترشی بادمجان شکم پر
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
شوری بادمجان شکم پر
طرز تهیه ترشی بادمجان درسته
ترشی بادمجان شکم پر تبریزی
ترشی بادمجان شکم پر
طرز تهیه ترشی بادمجان درسته,طرز تهیه ترشی بادمجان لیته,ادویه ترشی بادمجان شکم پر,شوری بادمجان شکم پر,

طرز تهیه:

  1. برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر ابتدا مواد لازم جهت پر کردن شکم بادمجان را آماده می‌کنیم. هویج‌ها را با پوست کن تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه آنها را تقریبا ریز و نگینی خرد می‌کنیم و در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم.
  2. سبزی ترشی که از سبزی‌های خوش عطر استفاده می‌کنیم (البته کاملا سلیقه‌ایست و می‌توانیم از نعناع، ترخون، مرزه، پیازچه و .. در این ترشی استفاده می‌کنیم) را به اندازه مساوی پاک می‌کنیم و می‌شوییم و آبکش می‌کنیم.
  3. می‌گذاریم تا آب اضافه آنها خارج و کاملا خشک شوند و با سلیقه خودتان روی تخته آشپزخانه آنها را ریز یا درشت خرد می‌کنیم که البته اگر ریزتر خرد شوند زیبایی بیشتری در ترشی خواهد داشت.
  4. البته می‌توان از سبزی‌های خشک نیز استفاده کرد. سبزی خرد شده را نیز داخل کاسه می‌ریزیم و سیرها را نیز که طعم فوق‌العاده‌ای به ترشی ما می‌دهد را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و هر حبه را به چهار یا شش قسمت بسته به اندازه حبه‌ها خرد می‌کنیم  و به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم. همچنین فلفل سبزها را نیز تمیز آبکش می‌کنیم و ریز خرد می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم. سپس بادمجان‌ها را می‌شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا خشک شوند.
t طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
ترشی بادمجان شکم پر تبریزیترشی بادمجان شکم پر بوشهریطرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر تصویریادویه ترشی بادمجان شکم پرفیلم ترشی بادمجان شکم پرترشی بادمجان شکم پر ارومیهطرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با رب انارطرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با تمر هندی
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
  1. کلاهک بادمجان‌ها را با چاقو جدا می‌کنیم و یک برش عمودی روی بادمجان ایجاد می‌کنیم و شکم بادمجان‌ها را باز می‌کنیم. همگی بادمجان‌ها را که آماده کردیم در قابلمه‌ای نسبتا متوسط سرکه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بادمجان‌ها را در سرکه قرار می‌دهیم تا بپزند و کمی نرم‌تر شوند.
  2. پس از ۵ دقیقه از سرکه بیرون می‌آوریم و در صافی قرار می‌دهیم تا کاملا سرد شوند. آن وقت با قاشق مواد خرد شده در کاسه را کاملا زیر و رو می‌کنیم تا مخلوط شوند و داخل بادمجان‌ها را یکی یکی با قاشق پر می‌کنیم و در ظرف مورد نظر مرتب می‌چینیم.
  3. سرکه را روی بادمجان‌ها می‌ریزیم تا سطح آنها کاملا پوشیده از سرکه شود و در ظرف را محکم می‌بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند و به مدت ۱۰ الی ۱۲ روز ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری و بعد از آن مصرف می‌کنیم.

نکاتی که باید در تهیه ترشی بادمجان رعایت کنید

  1. بهترین نوع سرکه از انگور، کشمش و سیب تهیه میشود.
  2. به دلیل ناخالص بودن سرکه ، آن را چند دقیقه ای بجوشانید و بعد از سرد شدن استفاده کنید.
  3. سرکه را به مقداری داخل ظرف ترشی بریزید که روی مواد را بگیرد.
  4. هرگز از ظروف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده نکنید و فقط از ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده کنید.
  5. ظرف های ترشی باید در جای خنک قرار دهید.
  6.  برای تندتر شدن ترشی در هر لایه میتوانید از فلفل سبز قلمی استفاده کنید.
  7. اگر با غذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید.
  8. به جای نعنا خشک میتوانید از سبزی چوچاق یا زولنگ که یک سبزی محلی شمالیست استفاده کنید.
  9. استفاده از مقداری سیاه دانه در این ترشی باعث خوش عطری آن خواهد شد.
  10. بادمجان ها را فقط در حدی بپزید که خامی آنها گرفته شود.
  11. سبزی ها و بادمجان های شسته شده باید کاملا خشک شوند.
  12. در ترشی بادمجان برای زیباتر شدن از آن از سرکه قرمز استفاده کنید.
  13. به میزان نمک گفته شده در هر شیشه ترشی دقت کنید تا شور نشوند.
  14.  در این ترشی به دلخواه میتوانید از از ادویه ی ترشی ، گلپر ،فلفل سیاه و قرمز استفاده کنید.

برگرفته از: life.irna.ir

https://www.sabzshomal.ir/proxy/
https://www.sabzshomal.ir/gentle-face-makeup/
https://www.sabzshomal.ir/children-of-los/
https://www.sabzshomal.ir/coffee/
https://www.sabzshomal.ir/makeup-stabilizing-spray/

پست های مرتبط