ورود/ثبت نام

سیب زمینی یک ازخوراکی های موردعلاقه ی همه ی ما محسوب میشه.چه سیب زمینی سرخ کرده چه کبابی و چه چیپس آن،که طرفدارهای زیادی دارند.شاید یکی از آرزوهای همه ی ما این باشه که کاش میشد وقتی سرما میخوریم،راه درمانش خوردن چیپس وسیب زمینی سرخ کرده باشه.که شاید بعدا دانشمندا بتونن مارو به این آرزومون برسونن 😉✌

دراین مقاله طرزتهیه چیپس سیب زمینی رو به شما آموزش میدم.که اگر روزی نمیتونستید از خونه خارج بشید.(مثل همین قرنطینه ای که مجبور شدیم توی خونه هامون بمونیم.).

اگرهوس چیپس کردید بتونید خیلی راحت فقط با مقداری سیب زمینی و موادی که توی خونه دارید ،یه چیپس سیب زمینی خونگی خوشمزه و سالم برای خودتون درست کنید.و از خوردنش لذت ببرید .😋

روش درست کردن چیپس بازاری

سه روش تهیه چیپس وجود داره.که هرسه روش رو برای شما بازگو میکنم.تاهرکدوم که راحت تربودید.وبه نظرتون رژیمی تربود درست کنید .

سه روش درست کردن چیپس سیب زمینی

  • سرخ کردن
  • پخت با فر
  • پفت با ماکروویو

روش اول: سرخ کردن سیب زمینی

مواد مورد نیاز برای سرخ کردن:
۲عدد سیب‌زمینی
۲ پیمانه روغن
۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
فلفل سیاه یا قرمز به دلخواه

تاحالا شده که دیده باشید وقتی توی خونه چیپس درست میکنید.مدتی که میمونه نرم میشه.وحتما شما دلتون نمیخواد این اتفاق بیوفته.برای اینکه دیگه چیپس ها بعد ازموندن نرم نشه،بهتون میگم چکارکنید.که چیپس هاتون از چیپس های آماده هم، خوشمزه تر وترد تر بشه.

۱-اول ازهمه سیب زمینی هارو خیلی نازک ورق ورق کنید. دوسه بار اونهاروبشورید تا قشنگ نشاستش از بین بره .و بعد از اون بذارید روی یک دستمال نخی یا دستمال تمیز آشپزخانه حداقل یکی دوساعت بمونه تا نم اون قشنگ گرفته شود.و اگرهم عجله دارید بذارید وسط دوتا دستمال تمیز

۲- بعد ازاینکه مطمعن شدید ورق های سیب زمینی هاتون کامل خشک شده ودیگه رطوبتی ندارن بچینیدشون کف چندتا سینی.

سعی کنید در هر سینی برش های سیب بیشتر از دو سه لایه روی هم قرار نگیرن.و بعد بذاریدشون داخل فریزر تا خوب یخ بزنه.(این کارباعث ترد شدن چیپستون میشه) از فریزر که بیرون آوردین قبل از اینکه یخشون باز بشه سریع بریزید داخل سرخ کن تا حسابی سرخ بشه و رنگش تیره بشه

اگرمیخواهید چیپس طعم دار درست کنید فقط کافیه قبل از سرخ کردن داخل روغن موادی که میخواید چیپستون باهاش طعم دار بشه(سرکه،نمک،سس کچاپ و فلفل و…) رو داخل روغن بریزید و بعد سیب زمینی هارو بریزیدداخلش تا سرخ بشن

روش دوم: پخت در فر

مواد مورد نیاز برای پختن در فر
۴ عدد سیب‌زمینی
۱/۴ پیمانه کره نرم شده یا روغن زیتون
نمک به میزان لازم

۱-اول سیب زمینی هارو خیلی نازک ورق ورق کنید.دوسه بار اونهاروبشورید تا قشنگ نشاستش از بین بره.وبعد بذارید روی یک دستمال نخی،یا دستمال تمیز آشپزخانه حداقل یکی دوساعت بمونه.تا نم اون قشنگ گرفته شود.و اگرهم عجله دارید بذارید وسط دوتا دستمال تمیز

۲- بعد ازاینکه مطمعن شدید ورق های سیب زمینی هاتون کامل خشک شده.ودیگه رطوبتی ندارن بچینیدشون کف چندتا سینی چرب. و بعد روشون رو کمی روغن یا کره با فرچه بمالید.

بعد درفراز قبل گرم شده با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد،مدت ۲۰ تا ۱۵دقیقه آن‌ها را بپزید.صبرکنید تا لبه های سیب‌زمینی طلایی شود.
چیپس ها را از فر خارج کنید و بروی آن‌ها نمک دریا بپاشید.

لازم به ذکر است که در این روش و روش بعدی نیاز نیست که سیب زمینی هارو بعد از خشک شدن داخل فریزر قرار دهید

روش سوم: پخت در مایکروفر

مواد مورد نیاز برای پخت درماکروویو
سیب زمینی به اندازه دلخواه
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون به دلخواه

۱- در این روش هم مثل روش های قبلی ابتدا سیب زمینی هارو خیلی نازک ورق ورق کنید.دوسه بار اونهاروبشورید تا قشنگ نشاستش از بین بره.و بعد بذارید روی یک دستمال نخی یا دستمال تمیزآشپزخانه.حداقل یکی دوساعت بمونه تا نم اون قشنگ گرفته شود.و اگرهم عجله دارید بذارید وسط دوتا دستمال تمیز

۲- بعد از اینکه مطمعن شدید ورق های سیب زمینی هاتون کامل خشک شده.ودیگه رطوبتی ندارن.بچینیدشون کف چندتا سینی که چرب شدن . و روشون کمی روغن یا کره با فرچه بمالید .برای مدت ۳ دقیقه با بیشترین انرژی آن‌ها را بپزید.

سپس بیرون بیاورید وآن‌ها را به طرف دیگربرگردانید.ودوباره ۳ دقیقه بپزید. اگرهمچنان نپخته بود.دوباره بپزید تا کامل خشک وترد شود.چیپس‌ها باید وسطشان طلایی قهوه‌ای شود.و سپس گیاه معطرو یا هر مزهٔ دیگری را که دوست دارید.به آن اضافه کنید

تهیه شده توسط مجله اینترنتی سبز شمال

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *