صنایع چوبی

برای جهیزیه گوشت کوب چوبی ،برقی یا فلزی بخرم؟؟

گوشت کوب
گوشتکوب چوبی

خرید جهیزیه یکی از خرید جهیزیه یکی از رسومات قدیمی برای هر خانواده ایرانی بوده و هست. قدیمی برای هر خانواده ایرانی بوده و هست.

خریده جهیزیه بستگی به سلیقه هر شخص و انتخاب محصول دارد. بعضی سبک مدرن را میپسندند ولی همچنان هستند کسانی که به دنبال صنایع دستی و سنتی ایرانی هستند .گوشت کوب یکی از همین وسایل جهیزیه است.

انواع گوشت کوب بسته به جنس و کارایی :

گوشت کوب چوبی

گوشت کوب فلزی

گوشت کوب برقی

متن لیست جهیزیه

لیست جهیزیه ضروری

لیست جهیزیه معمولی

لیست جهیزیه خلاصه

لیست جهیزیه مختصر و مفید

لیست جهیزیه عروس ۹۸

لیست جهیزیه عروس ۹۸

لیست کامل جهیزیه عروس ۹۸

مزِایای و معایب استفاده از هرکدام از گوشت کوب ها:

گوشتکوب های برقی در انواع مختلف و برند های بسیار زیادی در بازار وجود دارد . که استفاده از ان میتواند بسیار در اشپزی به خانم های ایرنی که وقت زیادی در اشپزخانه میگذرانند ، کمک کند اما میدانیم انرژی برقی زیادی را مصرف میکنند .همچنین نظافت بعد استفاده ازان وقت گیر است .گوشتکوب فلزی با این که کار با ان اسان است اما وزن زیاد و استفاده از فلز نامناسب باعث وجود مشکلات بهداشتی و سلامتی انسان شود.گوشتکوب های چوبی با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی همچنان مورد استقبال خانواده ها است.

گوشت کوب
گوشت کوب چوبی

له کن، از وسایل آشپزی، مناسب برای له کردن مواد غذایی به ویژه گوشت است. در ایران برای کوبیدن مواد موجود در آب‌گوشت، دیزی، نخودآب کاربرد دارد.گوشتکوب از دو بخش تشکیل شده است:دسته – کله‌ای گرد دارد و دارای قطری کمتر نسبت به کوبه برای دست گرفتن است. کوبه – دارای قطری بیشتر نسبت به دسته برای کوبیدن مواد است. که مقطع مخروطی “مسطح” آن زاویه‌ای بین ۱۰ تا ۲۰ درجه دارد تا ملات کاملاً خمیر نشود و در ضمن گوشتکوب بخاطر خلأ به کف دیگ نچسبد. گونه سنتی و چوبی آن با روش خراطی و گونه‌های پلاستیکی و فلزی از راه ریخته گری ساخته می‌شود. نسبت به نوع غذا، اندازه و حجم گوشت‌کوب نیز تغییر می‌کند.

گوشت کوب برقی ایرانی

قیمت گوشت کوب برقی مولینکس

قیمت گوشت کوب برقی فلر

بهترین مارک گوشت کوب برقی

گوشت کوب برقی دیجی کالا

راهنمای خرید گوشت کوب برقی

گوشت کوب برقی چه مارکی خوبه؟

بهترین مارک گوشت کوب برقی سه کاره

گوشتکوب فلزی

گوشت کوب دستی فلزی

گوشت کوب چوبی

گوشت‌کوبی که برای «دیزی» به کارگرفته می‌شود و گاه «دیزی‌کوب» نامیده می‌شود .تا حدی کوچک‌تر از گوشت کوبی است که برای «گوشت و نخودآب» یا «آب‌گوشت» استفاده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *