طرز تهیه ی آش انار

طرز تهیه آش انار|آش انار خوشمزه مخصوص شب یلدا

مواد لازم برای آش انار

  • برنج ۱ پیمانه
  • سبزی آش( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) ۱ کیلو
  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • انار دانه شده ۲ کیلو
  • پیاز سرخ شده ۴ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • گلپر ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش انار

مرحله اول:

ابتدا لپه را به همراه پیاز سرخ و تفت داده شده، ۵ پیمانه آب و کمی نمک و فلفل درون قابلمه بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد. سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا پخته شود.

مرحله دوم:

 گوشت چرخ کرده را با ۲ پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست به شکل کوفته قلقلی شکل دهید. گوشت قلقلی ها را درون کمی روغن سرخ کرده و سپس آن ها را داخل آش بریزید.

مرحله سوم:

سبزی مخصوص آش را پاک کرده، خوب بشویید و سپس خرد کنید. سبزی آش خرد شده را به مایه آش اضافه نمایید و اجازه دهید آهسته بجوشد تا آش خوب جا بیافتد. (بایستی برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد).

مرحله چهارم:

 در اواخر پخت دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را نیز اضافه کنید. آش انار مخصوص شب یلدا شما آماده می باشد. آش را درون ظرف مناسب سرو کرده و روی آن را با دانه های انار تزئین کنید. 

آش انار گیلانی,طرزتهیه آش انار یزد,آش انار با عدس,طرز تهیه آش انار با لبو,آش انار بادمجان,طرز تهیه آش انار خانه مهر,طرز تهیه آش انار شمالی,آش انار شیراز,آش انار شمالی,آش انار در طب سنتی,
آش انار گیلانی,طرزتهیه آش انار یزد,آش انار با عدس,طرز تهیه آش انار با لبو,آش انار بادمجان,طرز تهیه آش انار خانه مهر,طرز تهیه آش انار شمالی,آش انار شیراز,آش انار شمالی,آش انار در طب سنتی,

نکات کلیدی تهیه آش انار مخصوص شب یلدا:

 – شما میتوانید روی آش را با نعناع داغ تزئین کنید. (۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک نرم را با ۳ قاشق غذاخوری روغن درون تابه ای روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. اما مراقب باشید نعنا نسوزد)

– میزان له شدن مواد درون آش بستگی به خودتان دارد، میتوانید مواد را تا حدی که کاملا له شوند نیز بپزید.

– شما می توانید به جای دانه های انار از رب انار نیز استفاده کنید. در این صورت به جای ۲ کیلو انار دانه شده از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید.

– انار هر چه ترش تر باشد آش یلدایی شما خوشمزه تر خواهد شد.

– شما می توانید در تهیه آش انار از لبو(چغندر) استفاده کنید. آش انار با چغندر رنگ غلیظ تری خواهد داشت.

– در صورتی که می خواهید گوشت را از مواد آش حذف کنید، می توانید برای لعاب آش از عدس استفاده کنید. آش انار با عدس طعم دلپذیری داشته و پروتئین گوشت را برای شما تامین خواهد کرد. 

برگرفته از: irancook

آش انار گیلانی,طرزتهیه آش انار یزد,آش انار با عدس,طرز تهیه آش انار با لبو,آش انار بادمجان,طرز تهیه آش انار خانه مهر,طرز تهیه آش انار شمالی,آش انار شیراز,آش انار شمالی,آش انار در طب سنتی,