ورود/ثبت نام

t طرز تهیه آش انار|آش انار خوشمزه  مخصوص شب یلدا

آش انار یک نوع از انواع آش‌های ایرانی است. درپخت این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش مانند: تره، جعفری، گشنیز، نعناع و حبوبات نظیر لپه، برنج و پیاز و گوشت قرمز و انار و گلپر و روغن استفاده میکنند و این آش با نعناداغ تزئین میشود. یکی از غذاهای اصیل در شب یلدا آش انار است و مخصوصا این روزها که فصل انار است درست کردن این آش فوق العاده یک تجربه متفاوت وخوشمزه است. امروزدر مجله سبزشمال قصد داریم دستور پخت این آش را کنار هم یادبگیریم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای آش انار

  • برنج : ۱ پیمانه
  • سبزی آش( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) : ۱ کیلو
  • لپه : ۱/۲ پیمانه
  • انار دانه شده : ۲ کیلو
  • پیاز سرخ شده : ۴ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • گلپر: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن : ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه آش انار

مرحله اول:

 لپه را 24 ساعت قبل با کمی آب باید خیس کنید و کنار بگذارید، برنج را هم چند ساعت قبل پخت باید در آب خیسانده باشید

نکته: حتما چند بار آب لپه را تعویض کنید.

مرحله دوم:

پیاز ها را سرخ کرده و سپس به همراه لپه ۵ پیمانه آب و کمی نمک و فلفل درون قابلمه بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد. سپس برنج شسته شده رابه آن اضافه کنید.

مرحله سوم:

سبزی مخصوص آش را خرد کرده و آن را به مایه آش اضافه نمایید و اجازه دهید آهسته بجوشد تا آش خوب جا بیافتد. در طول این فرآیند برنج باید کاملا له شود .زمانی که برنج به این مرحله رسید سراغ گوشت و انار میرویم

مرحله چهارم:

گوشت چرخ کرده را با ۲ پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست به شکل کوفته قلقلی شکل دهید. گوشت قلقلی ها را درون روغن سرخ کرده و پس از اینکه برنج کاملا پخت به آش اضافه کنید

.به هیج عنوان در هنگام سرخ کردن گوشت آن را با قاشق هم نزنید فقط با دسته ماهیتابه کمی گوشت ها را جابه جا کنید تا سرخ شود.

. اگرمایل باشید میتوانید سبزی معطر یا هرنوع ادویه ای که باب طبعتان باشد به گوشت اضافه کنید

مرحله پنجم:

 در اواخر پخت دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را نیز اضافه کنید

آش انار مخصوص شب یلدا شما آماده می باشد. آش را درون ظرف مناسب سرو کرده و روی آن را با دانه های انار و پیاز داغ تزئین کنید. 

آش انار گیلانی,طرزتهیه آش انار یزد,آش انار با عدس,طرز تهیه آش انار با لبو,آش انار بادمجان,طرز تهیه آش انار خانه مهر,طرز تهیه آش انار شمالی,آش انار شیراز,آش انار شمالی,آش انار در طب سنتی,
آش انار گیلانی,طرزتهیه آش انار یزد,آش انار با عدس,طرز تهیه آش انار با لبو,آش انار بادمجان,طرز تهیه آش انار خانه مهر,طرز تهیه آش انار شمالی,آش انار شیراز,آش انار شمالی,آش انار در طب سنتی,

نکات کلیدی تهیه آش انار مخصوص شب یلدا:)

– شما می توانید به جای دانه های انار از رب انار نیز استفاده کنید. در این صورت به جای ۲ کیلو انار دانه شده از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید.

– انار هر چه ترش تر باشد آش یلدایی شما خوشمزه تر خواهد شد.

– شما می توانید در تهیه آش انار از لبو(چغندر) استفاده کنید. آش انار با چغندر رنگ غلیظ تری خواهد داشت.

– در صورتی که می خواهید گوشت را از مواد آش حذف کنید، می توانید برای لعاب آش از عدس استفاده کنید. آش انار با عدس طعم دلپذیری داشته و پروتئین گوشت را برای شما تامین خواهد کرد. به این منظور عدس را با لپه مخلوط کرده و آنها را با هم خیس کنید.

میتوانید از عصاره گوشت یا مرغ که به نام استاک هم شناخته میشود در آش خود اضافه کنید میتوانید عصاره را خودتان درست کنید یا به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید. برای بچه ها یا کسانی که مشکل استخوان و مفصل دارند عالی میباشد.

زمان پخت این آش حدود دو ساعت است.

برگرفته از: irancook

آش انار گیلانی,طرزتهیه آش انار یزد,آش انار با عدس,طرز تهیه آش انار با لبو,آش انار بادمجان,طرز تهیه آش انار خانه مهر,طرز تهیه آش انار شمالی,آش انار شیراز,آش انار شمالی,آش انار در طب سنتی,

https://www.sabzshomal.ir/barbecue/

پست های مرتبط