طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد

انواع کیک ساده با پف زیاد

این کیک هنگام پخت تبدیل به سه لایه می‌شود:
لایه زیرین که منسجم است، لایه وسط که حالت کرمی به خود می‌گیرد و لایه رویی که بافت نرم دارد و علت آن نسبت شیر به آرد زیاد است.

  • [ps2id url=’#a’] جادویی[/ps2id]
  • [ps2id url=’#b’] ذرت[/ps2id]
  • [ps2id url=’#c’] بادام لیمویی[/ps2id]

کیک جادویی

مواد لازم برای تهیه:

تخم مرغ هم دما با محیط، زرده و سفیده جدا: ۴ عدد
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
شکر: ۳/۴ پیمانه
کره ذوب شده: ۱۲۵ گرم
آرد: ۳/۴ فنجان
شیر ولرم: ۲ پیمانه
پودر شکر: برای روی کیک

روش تهیه کیک جادویی:

ابتدا فر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید.
یک قالب ۲۰ در ۲۰ را چرب کنید.
سفیده تخم‌مرغ را به حدی بزنید تا کاملا فومی و سفت شود و با برگرداندن ظرف از ظرف جدا نشود و آن را کنار بگذارید.
زرده و شکر را بزنید تا کاملا کرمی شود.
بعد کره و عصاره وانیل را اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنید.
آرد را اضافه و هم بزنید تا یکنواخت ترکیب شود.
حالا شیر را کم کم اضافه و هم بزنید.
همزن را کنار بگذارید و با لیسک ادامه دهید.
یک سوم سفیده را به مواد اضافه و هم بزنید در حدی که فقط مخلوط شود ولی پف سفیده از بین نرود.
حالا روند معکوس می‌شود، یعنی مایع کیک را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید.
بعد مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۵ دقیقه در فر بگذارید.
بعد از پخت اجازه دهید حداقل کیک ۳ ساعت در قالب بماند و کاملا خنک شود.
بعد روی آن پودر قند ریخته برش بزنید و سرو کنید.

کیک ذرت یک کیک ساده با پف زیاد
کیک ذرت یک کیک ساده با پف زیاد

کیک ذرت

مواد لازم :

آرد ذرت (زرد رنگ): دو پیمانه
آرد سفید یا آرد گندم: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
شیر: یک پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
کره نرم شده: پنجاه گرم
تخم‌مرغ: سه عدد
بکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ذرت:

تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را باهم بزنید تا حجم مواد زیاد شود.
شیر را ریخته، کمی هم زده، بعد روغن و کره نرم شده را هم اضافه کنید و دوباره بزنید.
آرد ذرت، آرد سفید یا گندم و بکینگ پودرِ چندبار الک شده را به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت یکساعت روی صد و هشتاد درجه قرار دهید تا بپزد.

کیک بادام لیمویی یک کیک ساده با پف زیاد
کیک بادام لیمویی یک کیک ساده با پف زیاد

بادام لیمویی

مواد لازم:

کره: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم‌مرغ: ۳ عدد
پوست لیموترش رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: ۱/۴ پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
پودر بادام: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
بادام پرک: ۱/۴ پیمانه

برای شربت لیمو:
شکر: ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ترش: ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه کیک بادام لیمویی:

شکر و کره را با هم‌زن بزنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و آبلیمو ترش و پوست لیموترش را هم اضافه کنید و هم بزنید.
آرد، پودر بادام، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
مواد را در قالب چرب شده ریخته روی آن بادام پرک بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید یا تا زمانی که روی آن طلایی شود و مواد کیک به خلال دندان نچسبد. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود سپس شربت لیمو را روی آن ریخته تا کاملا به خورد کیک برود. بعد آن را برش زده و سرو کنید.
نوش جان

برگرفته از: zibashahr.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *