ورود/ثبت نام

مربای هویج

مربای هویج از مشهور ترین مربا ها برای صبحانه افراد مختلف می باشد که به دلیل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخی از مربای های دیگر مانند مربای سیب  ، مربای به و یا مربای زرد آلو بسیار پر استفاده تر می باشد.

آنچه در این مقاله میخوانید:

  • طرز تهیه مربای هویج
  • نکات مهم در درست کردن مربای هویج
  • نکات تکمیلی

طرز تهیه مربای هویج

مواد لازم 

مواد لازماندازه
هویج۱ کیلو
خلال پسته یا بادام۱ قاشق غ
شکر۱ کیلو
زعفران آب گرفته۱ قاشق
آب۲ پیمانه
گلابنصف پیمانه
آبلیمو۱ ق سوپخوری
هل ساییدها قاشق
t دستور پخت مربای‌هویج و فوت و فن آن
  • از نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو می توانید به جا آبلیمو گفته شده استفاده کنید
  • به جای خلال پسته نیز می توانید از خلال بادام استفاده نمایید.
چگونه مربا درست کنیم
خوشمزه ترین مربا
مربای هویج اینستاگرام
مربای هویج با جوهر لیمو
اگر مربا هویج خیلی شیرین شد چه کنیم
فوت و فن پخت مربای هویج
فوت و فن مربای هویج, طرز تهیه مربای هویج شفاف, فیلم مربا هویج, مربای هویج مرحله به مرحله

طرز تهیه

هویج ها را پس از شستن پوست بگیرد و به صورت رنده ای یا درشت خرد کنید . سپس داخل قابلمه بریزید و با دو پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه هویج ها پخته شدند شکر و زعفران  را به آن اضافه کنید تا بجوشد و شهد آن قوام بیاید.در آخر پخت هل ،گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید بعد خلال پسته و یا بادام را اضافه کنید .پس از یک جوش خوردن مربای هویج  شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن مربا را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

خواص مربای هویج خانگی
مربای هویج و گردو
طرز تهیه مربای هویج بدون شکر
عکس مربای هویج
هویج
مربای هویج خوش رنگ
نحوه پخت مربای هویج
فوت و فن مربای هویج
دستور پخت مربای هویج
طرز تهیه مربای هویج کارخانه ای
نیم کیلو هویج چند عدد است
دسر سرآشپز پاپیون
مربا هویج دونفره
تعبیر خواب مربا هویج
فوت و فن مربای هویج, طرز تهیه مربای هویج شفاف, فیلم مربا هویج, مربای هویج مرحله به مرحله

نکات مهم در درست کردن مربای هویج

  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود.
  • در دستور تهیه مربای هویج اگر مربا را ۲۴ ساعت درون همان قابلمه ایی که پخته شده نگهداری کنید بهتر است و در صورت شکرک زدن به مربا کمی آب و گلاب اضافه کنید و مدت ۵ دقیقه دیگه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذکر شده مربا را از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن کامل آن را درون ظرف مربا بریزید
  • برای اینکه مربای هویج شما طعم  متفاوت تری داشته باشد متوانید در آن از پوست پرتقال تازه استفاده کنید  و در صورت تمایل میوانید پوست پرتقال خشک شده را به اندازه نصف پیمانه به مربا اضافه کنید 
  • این نکته را در نظر داشته باشید قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانید و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهید و چند بار آب آن را عوض کنید 
  • در زمان پخت برای اینکه ازغلظت مربا مطمئن باشید بعد از پخت کمی از آن را داخل ظرف ریخته و بعد از اینکه کامل سرد شد در صورتی که  به خوبی غلیظ شده باشد مربای شما آماده ست 
  • نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید
  • برای اضافه کردن  آبلیمو باید ۱۰ دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم.

نکات تکمیلی

مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
مربای هویج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .

برگرفته از: نمناک

فوت و فن مربای هویج, طرز تهیه مربای هویج شفاف, فیلم مربا هویج, مربای هویج مرحله به مرحله, مربای هویج برای یک کیلو, طرز تهیه مربای هویج , طرز تهیه مربای هویج قرمز, مربای هویج نگینی, مربای هویج با شیره انگور, مربای هویج کارخانه ای, زمان پخت مربای هویج, نیم کیلو هویج چند عدد است, مربای هویج ژله ای, مربای هویج سرآشپز پاپیون, همه فوت و فن مربای هویج, مربا هویج دونفره,

https://www.sabzshomal.ir/dolmeh/
https://www.sabzshomal.ir/dietary-soup/
https://www.sabzshomal.ir/chicken-tah-chin/
https://www.sabzshomal.ir/egg-salad/
https://www.sabzshomal.ir/baclofen/
https://www.sabzshomal.ir/fosanjan-stew/

پست های مرتبط