طرز تهیه ی ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

یکی از میان وعده های پر طرفدار در همه ی سنین و هر ذائقه ای که بسیار لذیذ و خوشمزه است ومخصوصا در فصل سرما خیلی میچسبد ذرت مکزیکی است. با مجله سبزشمال همراه باشید تا طرز تهیه آن را به شما بگوییم .

برای درست کردن ذرت مکزیکی در خانه دو روش وجود دارد یکی اینکه میتوانید از کنسرو ذرت استفاده کنید و بعد مواد را به ان اضافه کنید یا اینکه دانه های ذرت را جدا کرده و بخارپز کنید و بعد مواد رابه آن اضافه کنید از هر روشی که درست کنید فرقی نمیکند در هر صورت شما یک ذرت مکزیکی خوشمزه دارید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با ذرت خشک در خانه,ذرت مکزیکی خانگی,فیلم طرز تهیه ذرت مکزیکی
طرز تهیه ذرت مکزیکی با ذرت خشک در خانه,ذرت مکزیکی خانگی,فیلم طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم برای ذرت مکزیکی

  • کنسرو ذرت یک قوطی (یا بلال دون شده)
  • آویشن
  • مارگارین
  • سس مایونز
  • قارچ
  • چیپس خلالی
  • پنیر پیتزا
  • آبلیمو
  • نمک و فلفل

اگر از کنسرو ذرت استفاده میکنید که میشورید و یه بخار میدید و استفاده میکنید اما اگر بلال استفاده میکنید باید هرچندتا بلالی که میخواید به این صورت که ابتدا یک ردیف را به صورت عمودی به وسیله ی چاقو دون میکنید و بعد در راستای همون ردیف خالی شده به صورت افقی بقیه ذرت هارا جدا میکنید و بعد میشورید و با دمای ملایم میپزیدشون یا بخارپز میکنید حدود یک ربع تا نیم ساعت برای پخته شدن بلال ها کافی است

پس از آنکه ذرت ها پخته شد نوبت به اضافه کردن چاشنی ذرت مکزیکی میشود که مهمترین بخش ازطرز تهیه است .

نکات و مراحل درست کردن ذرت مکزیکی

۱- نمک به مقدار لازم

۲-آویشن حتماً بهش اضافه کنید و سعی کنین کم کم این ادویه ریخته بشه اونقدر باید بریزید که بوش توی ذرت مشهود و قابل حس باشه!!

۳-مارگارین یا کره (که معمولا مارگارین استفاده می شه ) یه مقداری که ظاهر ذرت رو براق بکنه البته بعضی ها روغن زیتون هم می زنن ولی معمولش مارگارین .

۴- فلفل که اگر با غذای تند مشکل ندارید، میتونید یه مقدار خیلی کم فقط برای طعم گرفتن بریزید!

۵- سس مایونز ! معمولش اینه که از سس مایونز معمولی استفاده میکنن و اگه کمی بهش آویشن هم اضافه کنید خوشمزه تر می شه .

۶- آبلیمو به مقدار کم

۷ – قارچ رو هم جداگانه یه تفت بدید و یه چند دقیقه ای با ذرت ها بزارید بخار بخوره .

۸- لحظه آخر پنیر پیتزا رو به اندازه یه قاشق غذاخوری اضافه کنید تا کاملا آب بشه .

۹- چیپس خلالی رو در آخرین لحظه اضافه کنید که خمیر نشه.

نکته : قارچ یا چیپس خلالی به دلخواه و ذائقه شماست . و نکته پایانی اگه در منزل بخار پز دارین بهترین راه طبخ این خوراک استفاده از بخار پزه

منبع: persianv

طرز تهیه ذرت مکزیکی با ذرت خشک در خانه,ذرت مکزیکی خانگی,فیلم طرز تهیه ذرت مکزیکی,طرز تهیه ذرت مکزیکی با ذرت خشک,ذرت مکزیکی لیوانی,طرز تهیه ذرت بخارپز,طرز تهیه ذرت مکزیکی بخارپز,طرز تهیه ذرت مکزیکی در مایکروفر,چرا ذرت مکزیکی سفت میشود,ذرت مکزیکی خانگی با بلال,ذرت مکزیکی با ذرت خشک,کالری ذرت مکزیکی با پنیر,قارچ و ذرت,طرز تهیه سس ذرت مکزیکی در منزل,فر ذرت مکزیکی,
سس ذرت مکزیکی چیه