طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی

امروز قصد داریم “طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی” با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی را برای شما خوانندگان عزیز شرح بدیم. قبل از هر چیز به معرفی کلی اسپاگتی می پردازیم. اسپاگتی ریشه ایتالیایی و سیسیلی دارد و یک مدل پاستای نازک و کشیده می باشد که یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی به حساب می آید و  ایرانی ها آن را به روش خودشان طبخ می کنند.

آنچه در این مقاله میخوانید:

  • طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
  • طرز تهیه سس پستو
  • طرز تهیه سس گوجه فرنگی

اسپاگتی ایتالیایی

اسپاگتی معمولا از سمولینا و یا آرد و آب تشکیل می شود. در ادامه طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی را با دو مدل سس که هر دو نیز خوشمزه می باشند و همین طور تهیه و پخت آن ها در منزل راحت است را به شما آموزش می دهیم و شما طبق سلیقه غذایی که دارید می توانید هر کدام را انتخاب و امتحان کنید.

مواد لازم

  • ماکارونی : یک بسته
  •  نمک : یک قاشق غذاخوری
  •  روغن : دو  قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
  •  سس پستو یا سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
  •  ریحان تازه : دو الی سه شاخه جهت تزیین اسپاگتی
  •  پنیر پارمزان : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس اسپاگتی
طرز تهیه ترشی سه پستو
اسپاگتی ایتالیا
سس پستو آماده
طرز تهیه سس پستو
سس پستو

طرز تهیه

  • قدم اول : در یک قابلمه آب می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
  • قدم دوم : بعد از اینکه آب به جوش آمد نمک و روغن را اضافه می کنیم. (روغن باعث می شود تا رشته های اسپاگتی به هم نچسبند!)
  • قدم سوم : اسپاگتی را نیز درون آب جوش می ریزیم.
  • قدم چهارم : هر ۲-۳ دقیقه یک بار اسپاگتی را هم می زنیم. به این طریق روغن خوب مخلوط می شود و باعث می شود به هم نچسبند.
  • قدم پنجم : بعد از این که ماکارونی آماده شد، آن را در یک آبکش می ریزیم و کمی صبر میکنیم تا آب اضافی ماکرونی ها خالی شود.
  • قدم ششم : یک قاشق روغن زیتون به ماکارونی ها میزنیم و آرام آرام هم می زنیم طوری که ماکارونی ها خرد نشوند و نشکنند. بعد ماکارونی را ظرف سرو میریزیم.
  • قدم هفتم : سپس سس مورد نظر خود را که از قبل آماده کرده ایم را روی ماکارونی میریزیم و پنیر پارمزان را هم اضافه می کنیم.
  • قدم هفتم : از سبزی های تازه ای که برای تزیین کنار گذاشته بودیم استفاده می کنیم  و اسپاگتی ایتالیایی خوشمزه خود را تزیین می کنیم.
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی بدون گوشتطرز تهیه اسپاگتی با مرغطرز تهیه اسپاگتی با خامهطرز تهیه سس اسپاگتیاسپاگتی سبزیجات ایتالیاییمارک ماکارونی ایتالیاییخرید ماکارونی ایتالیاییطرز تهیه اسپاگتی رشته ای

نکات و فوت و فن

  1. با در نظر داشتن اینکه از ریحان برای تزیین استفاده می کنیم، شما میتوانید بسته به سلیقه خود هر سبزی معطر دیگری را هم جایگزین کنید.
  2. به جای روغن زیتون می شود از روغن مخصوص سالاد نیز استفاده کرد. اما پیشنهاد اول ما همان روغن زیتون است.
  3. روی بعضی از ماکارونی ها زمان پختشان ذکر شده است. که معمولا چیزی در حدود ۱۰-۹ دقیقه می باشد.
  4. در اجرای طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی اصلا ماکارونی هارو خرد نکنید.
  5. اسپاگتی را به اندازه ای بپزید که نرم بشود اما به هیچ وجه خمیر نشود.

اسپاگتی شما آماده است. ضمنا برای خوردن اسپاگتی ایتالیایی قاشق را فراموش کنید و چنگال را بردارید.

اما تا این جا فقط طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی را توضیح دادیم. در این بخش به آموزش دو نوع سس می پردازیم.

طرز تهیه سس پستو برای اسپاگتی ایتالیایی

 پستو یک کلمه ایتالیایی است.

مواد لازم

  • برگ ریحان تازه : ۴۵ گرم
  • گردو  : ۴۰ گرم
  • پنیر پارمزان : ۲۵ گرم
  • پنیر گودا : ۲۵ گرم
  • سیر : ۲ حبه کوچک یا ۱ حبه بزرگ
  • روغن زیتون  : ۲۵۰ میلی لیتر
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • آب لیموترش تازه : یک قاشق چایخوری

قدم اول: گردوها را کاملا آسیاب می کنیم تا یکدست بشوند.

قدم دوم : گردوها را همراه با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر گودا، سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون درون مخلوط کن می ریزیم و خوب میکس می کنیم تا یک مخلوط یکدست به دست بیاید.

قدم سوم : سس را در ظرف مورد نظرمان میریزیم و آب لیمو ترش تازه را نیز به آن اضافه می کنیم.

سس پستوی ما به سرعت و کاملا راحت آماده شد. امیدواریم که از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی برای اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم 

  • گوجه فرنگی : ۱ کیلو
  • برگ ریحان و جعفری تازه : ۱/۲پیمانه
  • سیر : ۱ حبه
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • فلفل سفید : به میزان لازم
  • لیموترش تازه : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی بدون گوشتطرز تهیه اسپاگتی با مرغطرز تهیه اسپاگتی با خامهطرز تهیه سس اسپاگتیاسپاگتی سبزیجات ایتالیاییمارک ماکارونی ایتالیاییخرید ماکارونی ایتالیاییطرز تهیه اسپاگتی رشته ایطرز تهیه سس اسپاگتی
طرز تهیه ترشی سه پستو
اسپاگتی ایتالیا
سس پستو آماده
طرز تهیه سس پستو
سس پستو

طرز تهیه

قدم اول : گوجه ها را خرد می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم. سپس کاملا میکس می کنیم تا یکدست شود.

قدم دوم : سیر را رنده می کنیم. (متناسب با سلیقه خودتان می توانید سیر را خرد یا رنده کنید)

قدم سوم : گوجه های میکس شده را در یک ظرف میریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس نمک، فلفل، سیر و یک پیمانه آب به گوجه در حال جوشیدن اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.

قدم چهارم : شعله گاز را کم می کنیم و اجازه می دهیم آرام بپزد تا غلیظ شود و خوب جا بیفتد.

قدم پنجم : چند دقیقه قبل از اینکه سس کاملا آماده شود ریحان و جعفری خرده شده، ۲ قاشق روغن زیتون و لیمو ترش تازه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.

حال سس گوجه فرنگی ما آماده شده است.می توانید به جای سیر یک پیاز کوچک را خرد کنید و از آن استفاده کنید.

اسپاگتی، به خصوص نوع غنی شده آن سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی و فیبر است. پاستای غنی شده حاوی سلنیوم، پتاسیم و منیزیم می باشد. که به ترتیب باعث تنظیم هورمون های تیروئید و عمل به عنوان آنتی اکسیدان، متعادل کردن سطح مایع بدن و بهبود متابولیسم و سلامتی ماهیچه‌ها، رشته‌های عصبی، استخوان‌ها و قلب می باشند. همینطور فیبر در تنظیم قند خون و سلامتی سیستم دفاعی بدن و سیستم گوارشی نقش مهمی ایفا می کند. امیدواریم از این آموزش و طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی و دو نوع سس، غذایی فوق العاده خوشمزه و پر فایده، نهایت استفاده را برده باشید.

برگرفته از: yjc.ir