طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون

امروز براتون دستور تهیه سالاد قارچ و ژامبون که بسیار خوشمزه و مقوی هست رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . با مجله اینترنتی سبز شمال همراه باشید تا باهم دستور تهیه این سالاد خوشمزه رو یاد بگیریم :

مواد لازم سالاد قارچ وژامبون:

  • قارچ    ۲۰۰ گرم
  • نخود پخته    ۱ پیمانه
  • ژامبون خلال شده    ۲ پیمانه
  • هویج رنده درشت     ۳ عدد
  • جعفری و ریحان خرد شده      ۱ پیمانه
  • فلفل سبز خلال شده     ۱ پیمانه
  • بادام هندی    ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز    نصف پیمانه
  • آبلیمو یا سرکه، نمک و فلفل تند    به مقدار لازم
  • خیار شور    ۴ عدد خرد شده
  • روغن زیتون    ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

قارچ ها را به خوبی با آب ولرم شسته تا خوب تمیز شود و سپس به تکه های ریز تقسیم کنید. پس از آن قارچ ها را در یک صافی قرار می دهیم تا خوب آب آن کشیده شود و کاملاً خشک شوند.

برای تهیه سس سالاد ابتدا سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل تند را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم.

برای تهیه سالاد ابتدا قارچ را خلال خرد کرده و با جعفری و ریحان خرد شده ، نخود سبز پخته ، هویج خام رنده شده ، ژامبون خرد شده ، فلفل سبز خلال شده ، بادام هندی ، خیار شور خرد شده مخلوط می کنیم. مواد را در ظرف سرو می ریزیم و با تربچه و پیازچه و گوجه فرنگی تزیین می کنیم. سس را می توانید به دلخواه جدا گانه سرو کنید یا روی سالاد بریزید. سالاد شما آماده است👌😋امیدواریم از خوردن این سالاد لذت ببرید.

برگرفته از: tasvirezendegi.com