انواع سالاد برنج

انواع سالاد برنج

انواع سالاد برنج

  • سالاد برنج و کلم
  • سالاد برنج با سس مارینا
  • سالاد برنج یونانی
  • سالاد برنج تابولی

سالاد برنج و کلم

انواع سالاد برنج

نکات آسان برای تهیه این سالاد

مواد سس را از قبل مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید. همچنین برای این دستور العمل باید از برنج سرد استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده سس

۳ قاشق غذاخوری سرکه

آب لیمو یک قاشق

½ قاشق غذاخوری شکر

۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده

نمک و فلفل

۱/۳ فنجان روغن زیتون

مواد تشکیل دهنده سالاد

۳ فنجان برنج

۲ فنجان کلم خرد شده

۱ عدد خیار پوست کنده و خرد شده

۱ عدد فلفل قرمز خرد شده

 ۲ عدد پیاز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

نمک و فلفل

دستورالعمل

سرکه، آب لیمو، شکر، پیاز و نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک هم بزنید. سپس روغن زیتون رابه آن اضافه کنید تا مواد خوب ترکیب شوند. برنج پخته و سرد، کلم، خیار، فلفل قرمز، پیاز، سبزو جعفری را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید سس روی سالاد بریزید. حال سس را با سالاد ترکیب کنید و در صورت لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.

سالا شما به همین سادگی آماده شد، بخورید و لذت ببرید.

سالاد برنج با سس مارینا

انواع سالاد برنج

مواد لازم

۲ فنجان برنج قهوه ای ​​پخته شده

۲ فنجان اسفناج تازه

۱ فنجان دانه انار

۱ فنجان گردو خرد شده

۱/۴ فنجان پنیر فتا خرد شده

مواد لازم برای سس

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری عسل

۲ قاشق غذاخوری آب

۱/۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده

دستورالعمل طبخ

تمام مواد لازم برای سس سالاد به جز پیاز را در غذاساز یا مخلوط کن خوب ترکیب کنیدو در ظرفی جدا ترکیبات و مواد سالاد را با هم مخلوط کنید حال سس را به مواد اضافهکنید. به همین راحتی. اکنون سالاد شما آماده است بخورید و لذت ببرید!

سالاد برنج یونانی

اگر در آب و هوای گرم زندگی می کنید سالاد برنج یونانی غذای مناسبی برای لذت بردن از یک پیک نیک عالی در آب و هوای گرم است.

 مواد لازم برای سس

۱/۳ فنجان روغن

۱عدد لیمو  آبدار

۱ عدد سیر خرد شده

نمک و فلفل برای چاشنی

مواد لازم سالاد

۱ فنجان برنج

مقدار خیلی کم نخود پخته شده

چند عدد گوجه فرنگی خرد شده

½ فنجان پنیر فتا خرد شد

½ فنجان زیتون سیاه خرد شده

۱ عدد پیاز قرمز خرد شده

۱ عدد خیار متوسط پوست کنده و خرد شده

۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

دستورالعمل ها

در یک قابلمه متوسط ​​برنج را طبق دستورالعمل بپزید. در حالی که برنج طبخ می شود،همه مواد و نمک و فلفل به جز جعفری مخلوط کنید سپس با جعفری و پنیر فتا خردشده سالاد را تزیین کنید.

سالاد برنج تابولی

تابولی یکی از غذاهای خوشمزه است که مزه آن فراتر از حد معمول است. در واقع تابولی به دلیل دارا بودن سبزیجات تازه ای که در آن است، آن را تبدیل به یک سالاد خوشمزه کرده است. تابولی اغلب با گندم، بلغور یا کینوا درست می شود امابینجکده طرز تهیه این غذای خوشمزه را با برنج سفید بیان کرده است.

مواد تشکیل دهنده

۱ فنجان برنج سفید

یک عدد خیار پوست کنده و خرد شده

گوجه فرنگی گیلاسی ۸ عدد

۱ ساقه کرفس ریز خرد شده

½ برگهای جعفری تازه خرد شده

۴ برگ نعناع تازه خرد شده

½ قاشق غذاخوری آب لیمو

¼ قاشق چایخوری پودر پیاز

۲ عدد سیر

۱ قاشق چایخوری نمک دریا

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

 ۲ عدد پیازچه خرد شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

دستورالعمل طبخ

آب را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​ریخته و برنج را به آن اضافه کنید بعد از پانزده دقیقه طبخ آن راکنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ مخلوطی از خیار، گوجه فرنگی گیلاسی، کرفس، جعفری و نعنا را با هم مخلوط کنید. در

کاسه ای دیگر آب لیمو، پودر پیاز، سیر، فلفل، پیازچه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید برنج پخته شده را در

غذاساز ریخته و هم بزنید تا برنج کمی له شود سپس آن را با بقیه مواد کاملاً مخلوط کنید.

برگرفته از: binjkade