طرز تهیه سوپ ماست

طرز تهیه سوپ ماست / طرز تهیه سوپ ماست ترکیه ای

تهیه سوپ ماست

مواد لازم :

هویج نگینی خرد شده : یک لیوان

جو پوست کنده پخته شده : دو لیوان

قارچ اسلایس شده: سه لیوان

کره:۱ قاشق غذا خوری

ماست: نیم کیلو

تخم مرغ :یک عدد

سیر: سه حبه

برگ گشنیز خرد شده: یک لیوان

آب: یک لیوان

 سینه مرغ:سه تکه کوچک

آب مرغ : پنج لیوان

نمک به میزان لازم

 فلفل سیاه به میزان لازم

آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سوپ ماست:

در ابتدا سه تکه سینه مرغ را می گذاریم با آب و پیاز و نمک و فلفل بپزد.

 سپس هویج نیم ‌پز شده و جوی کامل پخته شده ؛ را درون قابلمه می ریزیم و بعد آب مرغ وآب و نمک را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد قارچ را تفت می دهیم و برای اینکه رنگش سیاه نشه آبلیمو می زنیم و آبش که گرفته شد کره را اضافه می کنم و قارچ رو تفت می دهیم و به سوپ اضافه می کنیم.سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و با کمی روغن می گزاریم سرخ بشود و به سوپمون اضافه می کنیم بعد سیر را  له می کنیم و با گشنیز خرد شده به سوپ اضافه می کنیم و فلفل سیاه را اضافه می کنیم

و در اخر که خوب پخته شد (نباید آب زیادی داشته باشد)

ماست را با یک عدد زرده تخم مرغ (زدن تخم مرغ و پختنش با ماست؛ هم باعث می شود ماست نبره هم اینکه تا ۵ روزسوپ ماندگاری داره و ترش و بدمزه نمی شود) هم می زنیم و روی حرارت می گزاریم همینکه جوشید به سوپمون اضافه می کنیم و هم می زنیم و پنج دقیقه اجازه می دهیم که باهم پخته بشوند در اخر پیاز داغ و قلقلی براش سرخ کنید(در صورت تمایل)

نکته:

از طعمش غافل نمونین و حتما این سوپ خوشمزه را تست نمایید

 می توانید به جای آب مرغ سه عدد قرص سوپ را درون ۶ لیوان آب جوش حل کرده و درون سوپ بریزید فقط نمک لازم نیست اضافه کنید و این مقدار نمک برای سوپ کافی است

گشنیز باید تازه باشد چون طعم اون احساس نمی شود

 یشنهاد می گردد از ماست کم چرب محلی استفاده کنید

فقط یک کم سوپتون سفت باشه که موقع اضافه کردن ماست شل می شود

بوی زرده تخم مرغ اصلا توی سوپ حس نمی شود

سوپ ماست ترکیه ای

مواد لازم :

 چهار فنجان آب

    یک فنجان ماست

    یک عدد زرده تخم مرغ

    یک قاشق غذاخوری آرد

    ¼ فنجان برنج

    نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

    سس:

    دو قاشق غذا خوری کره

    یک قاشق غذا خوری نمک خشک شده

طرز تهیه سوپ ماست ترکیه ای :

در ابتدا چهار فنجان آب و برنج را در یک قابلمه بگذارید و تا زمانی که برنج پخته شود، بجوشانید.

  در مرحله بعد ماست، زرده تخم مرغ و آرد را در یک کاسه مخلوط کنید. و هنگامی که برنج آماده می شود، ما مخلوط ماست را به داخل قابلمه می ریزیم. اما مراقب باشید. این کار را در یک مرحله انجام ندهید تا ماست رسوب نکند.

 در یک کاسه آب جوش بریزید و آن را به مخلوط ماست اضافه نموده، البته باید آن را به سرعت مخلوط کنید.

    چند بار این کار را انجام دهید و وقتی مخلوط به اندازه کافی گرم شد، آن را به آرامی در ظرف بریزید و به طور مداوم هم بزنید.

    چند دقیقه صبر کنید و سپس آن را به روی گاز قرار داده تا به جوش بیاید.

    در ظرف را روی آن نگذارید و اینکه از کنار گاز دور نشوید و مراقب باشید ماست به اصطلاح سر نرود. این کار بعد از جوشیدن حدود ۱۰ دقیقه انجام خواهد شد.

    وقتی این کار انجام شد، نمک را به عنوان گامی نهایی اضافه کنید.

    برای سس، کره ی گرم را در یک ظرف قرار دهید و کمی نمک اضافه کرده و روی سوپ بریزید البته می توانید نان خشک را هنگام ذوب شدن کره اضافه کنید و آن را روی کل سوپ در قابلمه بگذارید و یا به صورت جداگانه در هنگام سرو میل نمایید.

توجه داشته باشید:

اگر شما در مورد راهنمایی های گفته شده مراقب باشید، سوپ شما به راحتی آماده می گردد و رسوبات را ندارد.

فراموش نکنید که مخلوط ماست را قبل از ریختن آن به قابلمه گرم کنید.

نمک را به عنوان قدم نهایی اضافه کنید

برگرفته از: saat24.news