“لوله کباب”یک کباب پرطرفدار ترکی و طرز تهیه آن

گوشت، بلغور ریز کوفته ای و گشنیز،ازمواد اصلی “کباب لوله ای ومحبوب ترکی است.

زمان آماده سازی: ۵دقیقه و زمان پخت: ۳۰دقیقه است.

آنچه در این مقاله میخوانید:

  • مواد لازم برای کباب لوله ای
  • طرز تهیه کباب لوله ای
  • نکات تکمیلی در مورد کباب لوله ای

مواد لازم برای کباب لوله ای

  • گوشت چرخ کرده :۵۰۰ گرم
  • بلغور ریز کوفته ای :۱/۴ پیمانه
  • پیاز متوسط:۲ عدد
  • سیر:۲ حبه
  • گوجه فرنگی پوره شده :یک پیمانه
  • زیره سبز :یک قاشق چایخوری
  • نعنا خشک:یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری
  • نمک :یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز :نصف قاشق چایخوری
  • گشنیز:۵ شاخه
  • رب گوجه فرنگی :یک قاشق مرباخوری
  • روغن :به میزان لازم
کباب
کباب لوله ای اردبیلکباب لوله ای ترکیهکباب لوله ای آذربایجانکباب لوله ای افغانیطرز تهیه کباب لولیکباب تابه ایطرز تهیه کباب لقمه رضالول کباب تهران قدیم

طرز تهیه کباب لوله ای:

ابتدای کار فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود.بلغور ریز کوفته ای را در کاسه ای بریزید و به همان اندازه آب جوش اضافه نمایید و اجازه دهید آب را به خودش بکشد و پف کند.سپس دو حبه سیر و یک عدد پیاز را رنده کرده و به بلغور اضافه نمایید.

در ادامه گوشت را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط بلغور و پیاز را به آن افزوده و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.خمیر گوشتی را به شکل چهار توپ یک اندازه تقسیم کرده و به سیخ بزنید، سعی کنید یک اندازه و منظم باشد.

سینی فر را چرب کرده و سیخ ها را داخل آن بچینید، سپس به آرامی سیخ ها را خارج کنید.سینی را برای ۲۰ دقیقه در فری که گرم شده قرار دهید.در این فاصله که کباب ها آماده میشود سس را درست کنید.برای این کار تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا گرم شود.

سپس پیاز را ریز خرد کرده و یا رنده کنید و داخل تابه سرخ نمایید.در ادامه یک قاشق رب را افزوده و تفت دهید تا رنگ دهد.پوره گوجه فرنگی را بریزید و اجازه دهید بجوشد و آب آن تبخیر شود.بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد و جا افتاد ، جعفری را خرد کرده و بیافزایید.

در آخر نمک و فلفل قرمز را بریزید و شعله را خاموش نمایید.کباب لوله ای را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و با سسی که آماده کرده اید میل نمایید.

کباب لوله ای
لوله کباب
کباب پر
کباب لوله ای
دستور پخت کباب ترکی پمینا
بلغور ریز کوفته ای
طرز تهیه لوله کباب

نکات تکمیلی در مورد کباب لوله ای

کباب لوله ای جزو غذای ملل – ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
کباب لوله ای را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *